Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
NATIONALITY - ADJECTIVES 2 : NACIONALIDAD - ADJETIVOS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. Arab
Answer: árabe

2. Argentinian
Answer: argentino

3. Austrian
Answer: austríaco


4. Belgian
Answer: belga

5. Brazilian
Answer: brasileño

6. Dutch
Answer: holandés

7. Egyptian
Answer: egipcio

8. Indian
Answer: indio

9. Indonesian
Answer: indonesio

10. Iranian
Answer: iraní

11. Iraqi
Answer: iraquí

12. Israeli
Answer: israelí

13. Korean
Answer: coreano

14. Malaysian
Answer: malayo

15. Norwegian
Answer: noruego

16. Portuguese
Answer: portugués

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : NATIONALITY - ADJECTIVES 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-