Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
NATURAL DISASTERS : CALAMIDADES NATURALES

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. blizzard
Answer: ventisca, tormenta de nieve

2. cyclone
Answer: ciclón

3. deluge
Answer: diluvio


4. drought
Answer: sequía

5. earthquake
Answer: terremonto

6. famine
Answer: hambre

7. flood
Answer: inundación

8. hailstorm
Answer: granizada

9. hurricane
Answer: huracán

10. snowstorm
Answer: nevasca

11. storm
Answer: tormenta

12. tempest
Answer: tempestad

13. tornado
Answer: tornado

14. typhoon
Answer: tifón

15. volcanic erruption
Answer: erupción volcánica

16. whirlpool
Answer: remolino

17. whirlwind
Answer: remolino de viento

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : NATURAL DISASTERS


Contact Info © 1999-2020 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-