Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
OCCUPATIONS and PROFESSIONS 3 : OCUPACIONES Y PROFESIONES 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. archaeologist
Answer: arqueólogo

2. attorney
Answer: abogado, abogada

3. banker
Answer: banquero


4. bartender
Answer: cantinero

5. basketball player
Answer: jugador de baloncesto

6. biologist
Answer: biólogo

7. broker
Answer: corredor

8. bus driver
Answer: conductor de autobús

9. businessman
Answer: empresario, hombre de negocios

10. cashier
Answer: cajero

11. chef
Answer: jefe de cocina

12. chemist, pharmacist
Answer: farmacéutico, boticario

13. clerk
Answer: oficinista

14. coach
Answer: entrenador

15. consultant
Answer: consultor

16. counsellor
Answer: consejero

17. dentist
Answer: dentista

18. designer
Answer: diseñador

19. economist
Answer: economista

20. electrician
Answer: electricista

21. employee
Answer: empleado

22. fireman
Answer: bombero

23. football player, soccer player
Answer: futbolista, jugador del fútbol, jugador del balompié

24. manager
Answer: gerente

25. optician
Answer: óptico

26. physician
Answer: médico

27. police
Answer: policía

28. president
Answer: presidente

29. programmer
Answer: programador

30. psychiatrist
Answer: psiquiatra

31. receptionist
Answer: recepcionista

32. researcher
Answer: investigador

33. saleswoman
Answer: vendedora, dependienta

34. shopkeeper
Answer: tendero, comerciante

35. steward
Answer: camarero

36. taxi driver
Answer: taxista

37. typist
Answer: mecanógrafo, dactilógrafo

38. worker
Answer: obrero

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : OCCUPATIONS and PROFESSIONS 3


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-