Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
PLACES - PUBLIC 2 : LUGAR - PÚBLICO 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. beauty salon
Answer: salón de belleza

2. bookshop
Answer: librería

3. boutique
Answer: boutique


4. car rental
Answer: alquiler de coches

5. club
Answer: club

6. discotheque
Answer: discoteca

7. golf club
Answer: palo de golf

8. golf course
Answer: campo de golf

9. hardware store
Answer: ferretería

10. hostel
Answer: hospedería

11. jewellery shop
Answer: tienda de joyería

12. opera house
Answer: teatro de la ópera

13. pub
Answer: taberna, bar

14. travel agency
Answer: agencia de viajes

15. vineyard
Answer: viña

16. youth hostel
Answer: albergue para jóvenes

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : PLACES - PUBLIC 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-