Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
REPTILES : REPTILES

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. alligator
Answer: caimán

2. chameleon
Answer: camaleón

3. cobra
Answer: cobra


4. crocodile
Answer: cocodrilo

5. lizard
Answer: lagartija

6. python
Answer: pitón

7. rattlesnake
Answer: serpiente de cascabel

8. snake
Answer: serpiente, culebra

9. tortoise
Answer: tortuga de tierra

10. turtle
Answer: tortuga

11. viper
Answer: víbora

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : REPTILES


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-