Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
SCIENCE - STUDY 1 : CIENCIA - ESTUDIO 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.


1. algebra
Answer: álgebra

2. astronomy
Answer: astronomía

3. biology
Answer: biología


4. botany
Answer: botánica

5. calculus
Answer: cálculo

6. chemistry
Answer: química

7. geography
Answer: geografía

8. geology
Answer: geología

9. geometry
Answer: geometría

10. history
Answer: historia

11. philosophy
Answer: filosofía

12. physics
Answer: física

13. psychology
Answer: psicología

14. trigonometry
Answer: trigonometría

15. zoology
Answer: zoología


  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : SCIENCE - STUDY 1


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-