Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
SEAFOOD and FISH 2 : MARISCOS Y PEZ 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. anchovy
Answer: anchoa

2. cockle
Answer: berberecho

3. crayfish
Answer: cangrejo de río, cigala


4. haddock
Answer: especie de merluza

5. hake
Answer: merluza

6. herring
Answer: arenque

7. kipper
Answer: arenque ahumado

8. mullet
Answer: mújol

9. mussel
Answer: mejillón

10. octopus
Answer: pulpo

11. oyster
Answer: ostra

12. prawn
Answer: gamba

13. scallop
Answer: vieira

14. sole
Answer: lenguado

15. squid
Answer: calamar

16. turbot
Answer: rodaballo

17. whiting
Answer: pescadilla, merluza

18. winkle
Answer: caracol marino

19. //ENGLISH
Answer: SPANISH

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : SEAFOOD and FISH 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-