Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
SOCIETY - PEOPLE : SOCIEDAD - GENTE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. acquaintance
Answer: conocido

2. boyfriend
Answer: novio

3. classmate
Answer: compañero de clases


4. colleague
Answer: colega

5. companion
Answer: compañero

6. comrade
Answer: camarada

7. fiancé
Answer: prometido

8. fianceé
Answer: prometida

9. folks
Answer: padres, parientes, familia

10. friend
Answer: amigo, amiga

11. girlfriend
Answer: novia

12. lover
Answer: amante

13. neighbor
Answer: vecino

14. playmate
Answer: compañero de juegos

15. relative
Answer: pariente

16. roommate
Answer: compañero de cuarto

17. teammate
Answer: compañero de equipo

18. workmate
Answer: compañero de trabajo

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : SOCIETY - PEOPLE


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-