Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
SPORTS 1 : DEPORTES 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. athletics
Answer: atletismo

2. badminton
Answer: bádminton

3. baseball
Answer: béisbol


4. basketball
Answer: baloncesto

5. billiards
Answer: billar

6. boxing
Answer: boxeo

7. football, soccer
Answer: fútbol

8. golf
Answer: golf

9. gymnastics
Answer: gimnasia

10. hockey
Answer: hockey

11. horse-riding
Answer: equitación

12. rugby
Answer: rugby

13. skating
Answer: patinaje

14. skiing
Answer: esquí

15. swimming
Answer: natación

16. ping-pong, table tennis
Answer: tenis de mesa

17. tennis
Answer: tenis

18. volleyball
Answer: vóleibol, balonvolea

19. water polo
Answer: polo acuático

20. weightlifting
Answer: halterofilia, levantamiento de pesas

21. wrestling
Answer: lucha libre

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : SPORTS 1


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-