Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
TOURIST - PLACES : TURISTA - LUGAR

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. airport
Answer: aeropuerto

2. amusement park
Answer: parque de atracciones

3. aquarium
Answer: acuario


4. art gallery
Answer: galería de arte

5. beach
Answer: playa

6. camping site
Answer: lugar de camping

7. cathedral
Answer: catedral

8. exchange office
Answer: oficina de cambio

9. hotel
Answer: hotel

10. inn
Answer: posada

11. monument
Answer: monumento

12. motel
Answer: motel

13. museum
Answer: museo

14. national park
Answer: parque nacional

15. palace
Answer: palacio

16. station
Answer: estación

17. statue
Answer: estatua

18. zoo
Answer: jardín zoológico

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : TOURIST - PLACES


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-