Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
TRAIN STATION 1 : ESTACIÓN DE TREN 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. air conditioned
Answer: climatizado

2. arrival
Answer: llegada

3. board
Answer: embarque


4. cabin
Answer: cabina

5. cancellation
Answer: cancelación

6. cloakroom
Answer: guardarropa

7. coach
Answer: vagón

8. compartment, carriage
Answer: compartimiento

9. confirmation
Answer: confirmación

10. delay
Answer: retraso

11. departure
Answer: salida

12. discount
Answer: descuento

13. early
Answer: temprano

14. engine
Answer: motor

15. fare, price
Answer: precio, tarifa

16. first class
Answer: primera clase

17. get-off
Answer: apearse

18. information desk
Answer: oficina de informaciónes

19. lower berth
Answer: litera inferior

20. luggage
Answer: equipaje

21. luggage locker
Answer: armario de equipaje

22. luggage rack
Answer: portaequipaje

23. on time
Answer: a la hora, a tiempo

24. one-way ticket
Answer: billete de ida

25. platform
Answer: andén

26. platform ticket
Answer: billete de andén

27. railway
Answer: ferrocarril

28. reservation
Answer: reserva

29. round-trip ticket
Answer: billete de ida y vuelta

30. schedule
Answer: horario

31. seat
Answer: asiento

32. seat number
Answer: número del asiento

33. second class
Answer: segunda clase

34. sitting room
Answer: sala de estar

35. sleeping car
Answer: coche cama, litera

36. ticket machine
Answer: máquina de billetes

37. ticket office
Answer: taquilla

38. time table
Answer: horario

39. toilet
Answer: baño

40. upper berth
Answer: litera superior

41. waiting room
Answer: sala de espera

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : TRAIN STATION 1


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-