Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
TRAIN STATION 2 : ESTACIÓN DE TREN 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. book stand
Answer: puesto de libros

2. blanket
Answer: manta

3. breakfast
Answer: desayuno


4. cafeteria
Answer: cafetería

5. car rental
Answer: alquiler de coches

6. credit card
Answer: tarjeta de crédito

7. dining car
Answer: coche comedor, vagón restaurante

8. dinner
Answer: cena

9. fine
Answer: multa

10. guard
Answer: jefe

11. information
Answer: información

12. luggage trolley
Answer: carrito de equipaje

13. luggage van
Answer: furgón de equipajes

14. lunch
Answer: almuerzo

15. magazine
Answer: revista

16. meal
Answer: comida

17. newspaper
Answer: diario

18. newspaper vendor
Answer: vendedor de periódicos

19. non-vegetarian
Answer: no vegetariano

20. number
Answer: número

21. pharmacy, chemist
Answer: droguería, farmacia

22. pillow
Answer: almohada

23. railway
Answer: ferrocarril

24. restaurant
Answer: restaurante

25. snack
Answer: tentempié

26. stop
Answer: parada

27. taxi stand
Answer: parada de taxis

28. telephone
Answer: teléfono

29. ticket
Answer: billete

30. ticket collector
Answer: revisor

31. time
Answer: tiempo

32. time of arrival
Answer: hora de llegada

33. time of departure
Answer: hora de salida

34. vegetarian
Answer: vegetariano

35. window seat
Answer: asiento de la ventana

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : TRAIN STATION 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-