Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
TRANSPORT 1 : TRANSPORTE 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. airplane
Answer: avión

2. bicycle
Answer: bicicleta

3. boat
Answer: barco


4. bus
Answer: autobús

5. car
Answer: coche, carro

6. ferry
Answer: transbordador

7. helicopter
Answer: helicóptero

8. limousine
Answer: limusina

9. motorbike, motorcycle
Answer: motocicleta

10. ship
Answer: barco

11. taxi, cab
Answer: taxi

12. train
Answer: tren

13. truck, lorry
Answer: camión

14. van
Answer: furgoneta, camioneta

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : TRANSPORT 1


Contact Info © 1999-2020 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-