Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
TREES 2 : ÁRBOLES 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. cinchona
Answer: quino

2. coconut
Answer: árbol del coco

3. holly
Answer: acebo


4. palm
Answer: palmera, palma

5. rosewood
Answer: palo de rosa

6. sandalwood
Answer: sándalo

7. spruce
Answer: abeto

8. teak
Answer: teak

9. walnut
Answer: árbol de nuez

10. willow
Answer: sauce

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : TREES 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-