Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
VEGETABLES 1 : LEGUMBRES 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. cabbage
Answer: repollo

2. carrot
Answer: zanahoria

3. cauliflower
Answer: coliflor


4. corn
Answer: maíz

5. cucumber
Answer: pepino

6. lettuce
Answer: lechuga

7. mushroom
Answer: champiñón

8. onion
Answer: cebolla

9. pea
Answer: guisante

10. potato
Answer: papas, patata

11. pumpkin
Answer: calabaza

12. spinach
Answer: espinaca

13. tomato
Answer: tomate

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : VEGETABLES 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-