Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
VEGETABLES 2 : LEGUMBRES 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. artichoke
Answer: alcachofa

2. asparagus
Answer: espárrago

3. bean
Answer: frijol


4. beetroot
Answer: remolacha

5. broccoli
Answer: brécol

6. eggplant
Answer: berenjena

7. gherkin
Answer: pepinillo

8. green bell pepper
Answer: paprika verde

9. leek
Answer: puerro

10. lemon
Answer: limón

11. marrow
Answer: calabacín grande

12. pepper
Answer: pimiento

13. olive
Answer: aceituna, manzanilla

14. radish
Answer: rábano

15. red bell pepper
Answer: paprika rojo

16. scallion (spring onion)
Answer: escaliona

17. shallot
Answer: chalote

18. string beans
Answer: chaucha

19. turnip
Answer: nabo

20. watercress
Answer: berro

21. zucchini (courgette)
Answer: calabacín

22. //ENGLISH
Answer: SPANISH

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : VEGETABLES 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-