Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
WEATHER 2 : TIEMPO 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. below zero
Answer: bajo cero, debajo de cero

2. blizzard
Answer: ventisca, tormenta de nieve

3. clear
Answer: despejado, claro


4. cloud
Answer: nube

5. cool
Answer: fresco

6. deluge
Answer: diluvio

7. dew
Answer: rocío

8. downpour
Answer: chaparrón, aguacero

9. drizzle
Answer: llovizna

10. drought
Answer: sequía

11. dry
Answer: seco

12. fog
Answer: niebla

13. freezing
Answer: helado

14. hailstorm
Answer: granizada

15. hurricane
Answer: huracán

16. muggy
Answer: bochornoso y sofocante

17. rain
Answer: lluvia

18. rainbow
Answer: arco iris

19. rainy season
Answer: estación de las lluvias

20. snowstorm
Answer: nevasca

21. storm
Answer: tormenta

22. tempest
Answer: tempestad

23. thunderstorm
Answer: tormenta eléctrica, tronada

24. tornado
Answer: tornado

25. typhoon
Answer: tifón

26. warm
Answer: cálido, caliente

27. weather forecast
Answer: boletín meteorológico , pronóstico del tiempo

28. wet
Answer: mojado

29. whirlwind
Answer: remolino de viento

30. wind
Answer: viento

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : WEATHER 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-