Syvum Home Page

Home > General Knowledge Quizzes > Abbreviations > Print Preview

Chatting Abbreviations

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the FULL FORM, identify the SHORT FORM (ABBREVIATION)

1. Because
Answer: COS

2. Bye for now
Answer: B4N

3. Got to go
Answer: G2G


4. Good to see you
Answer: G2CU

5. Got to run
Answer: G2R

6. Great
Answer: GR8

7. I love you
Answer: 143 ; ILU

8. I see
Answer: IC

9. Nothing too much
Answer: N2M

10. Oh, I see
Answer: OIC

11. See you
Answer: CU

12. See ya
Answer: CYA

13. See you later
Answer: CUL8R

14. Sorry to say
Answer: S2S

15. Tomorrow
Answer: 2MOR ; 2MRW

16. Tonight
Answer: 2NTE


  Try the Quiz :     Chatting Abbreviations


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-