Syvum Home Page

Home > General Knowledge Quizzes > Print Preview

Country and Capital of South America.

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the SOUTH AMERICAN COUNTRY, identify the CAPITAL

1. Argentina
Answer: Buenos Aires

2. Bolivia
Answer: La Paz, Sucre
La Paz is the legislative capital and seat of government of Bolivia. Sucre is the legal capital and seat of judiciary of Bolivia.


3. Brazil
Answer: Brasilia


4. Chile
Answer: Santiago

5. Colombia
Answer: Bogota

6. Ecuador
Answer: Quito

7. Falkland Islands
Answer: Stanley
Falkland Islands is the overseas territory of the United Kingdom.


8. French Guiana
Answer: Cayenne
French Guiana is the overseas department of France.


9. Guyana
Answer: Georgetown

10. Paraguay
Answer: Asuncion

11. Peru
Answer: Lima

12. Suriname
Answer: Paramaribo

13. Uruguay
Answer: Montevideo

14. Venezuela
Answer: Caracas

  Try the Quiz :     General Knowledge Quiz & World Geography : South America : Countries & Capitals


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-