Syvum Home Page

Home > General Knowledge Quizzes > Europe > Print Preview

Europe Map & European Countries Quiz

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the COUNTRY, identify the LABEL (ON MAP)


Map of Europe 

1. Iceland
Answer: C1
The capital of Iceland is Reykjavik.


2. Norway
Answer: C2
The capital of Norway is Oslo.


3. Sweden
Answer: C3
The capital of Sweden is Stockholm.



4. Finland
Answer: C4
The capital of Finland is Helsinki.


5. Ireland
Answer: C5
The capital of Ireland is Dublin.


6. United Kingdom
Answer: C6
The capital of United Kingdom is London.


7. Portugal
Answer: C7
The capital of Portugal is Lisbon.


8. Spain
Answer: C8
The capital of Spain is Madrid.


9. France
Answer: C9
The capital of France is Paris.


10. Belgium
Answer: C10
The capital of Belgium is Brussels.


11. Netherlands
Answer: C11
The capital of Netherlands is Amsterdam.


12. Denmark
Answer: C12
The capital of Denmark is Copenhagen.


13. Germany
Answer: C13
The capital of Germany is Berlin.


14. Switzerland
Answer: C14
The capital of Switzerland is Bern.


15. Italy
Answer: C15
The capital of Italy is Rome.


16. Austria
Answer: C16
The capital of Austria is Vienna.


17. Czech Republic
Answer: C17
The capital of the Czech Republic is Prague.


18. Poland
Answer: C18
The capital of Poland is Warsaw.


19. Hungary
Answer: C19
The capital of Hungary is Budapest.


20. Ukraine
Answer: C20
The capital of Ukraine is Kiev.


21. Romania
Answer: C21
The capital of Romania is Bucharest.


22. Serbia
Answer: C22
The capital of Serbia is Belgrade.


23. Bulgaria
Answer: C23
The capital of Bulgaria is Sofia.


24. Greece
Answer: C24
The capital of Greece is Athens.


  Try the Quiz :     Europe Quiz Games : Europe Map & European Countries


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-