Syvum Home Page

Home > General Knowledge Quizzes > Europe > Print Preview

Europe Quiz Games : Cars and International Airlines of Europe

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the CARS / INTERNATIONAL AIRLINES, identify the EUROPEAN COUNTRY 

1. Fiat
Answer: Italy

2. Renault
Answer: France

3. Rolls Royce
Answer: United Kingdom
The Rolls Royce of United Kingdom is one of the most prestigious cars of the world.


4. Volkswagen
Answer: Germany

5. Volvo
Answer: Sweden

6. Aerofloat
Answer: Russia
Aerofloat of Russia is the largest government-owned airline in the world.


7. Air Portugal
Answer: Portugal

8. Alitalia
Answer: Italy

9. British Airways
Answer: United Kingdom
British Airways of United Kingdom operates one of the largest route networks. It travels to about 170 destinations in approximately 77 countries.


10. Iberian Airlines
Answer: Spain

11. Icelandair
Answer: Iceland

12. KLM
Answer: Netherlands
The Netherlands' Royal Dutch Airlines (KLM) is the world's oldest airline that is currently in operation. It was established in 1919.


13. LOT
Answer: Poland

14. Lufthansa
Answer: Germany

15. Olympic Airways
Answer: Greece

16. Sabena
Answer: Belgium

17. Swiss Air
Answer: Switzerland

  Try the Quiz :     Europe Quiz Games : Cars and International Airlines of Europe


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-