Syvum Home Page

Home > General Knowledge Quizzes > Europe > Print Preview

Europe Quiz Games : Sobriquets of Europe  Land of the Midnight Sun

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the SOBRIQUETS, identify the EUROPEAN COUNTRY

1. Cockpit of Europe
Answer: Belgium

2. White City
Answer: Belgrade

3. Land of Thousand Lakes
Answer: Finland


4. Key of the Mediterranean
Answer: Gibraltar

5. Pillars of Hercules
Answer: Gibraltar

6. Emerald Island
Answer: Ireland

7. Garden of England
Answer: Kent

8. Port of Five Seas
Answer: Moscow

9. Land of Canals
Answer: Netherlands

10. Land of Tulips
Answer: Netherlands

11. Land of Windmills
Answer: Netherlands

12. Land of the Midnight Sun
Answer: Norway

13. City of Dreaming Spires
Answer: Oxford

14. City of Seven Hills
Answer: Rome

15. Eternal City
Answer: Rome

16. Land of Cakes
Answer: Scotland

17. Venice of the North
Answer: Stockholm

18. Playground of Europe
Answer: Switzerland

19. Sick Man of Europe
Answer: Turkey

20. City of Canals
Answer: Venice

21. Queen of the Adriatic
Answer: Venice

  Try the Quiz :     Europe Quiz Games : Sobriquets of Europe


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-