Syvum Home Page

Home > Religion > Christianity > Bible > Print Preview


Disciples of Jesus Christ

apostles_of_jesus_christ

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the KEY FACT, identify the APOSTLE

1. Jesus addressed this disciple as Peter, meaning, 'the rock'.
Answer: Simon Peter

2. Brother of Simon Peter, the disciple.
Answer: Andrew

3. Son of Zebedee and the patron saint of Spain.
Answer: James


4. The beloved disciple.
Answer: John

5. Like the disciples Andrew and Peter, this disciple was from Bethsaida of Galilee.
Answer: Philip

6. Son of Talemai also identified with Nathanael.
Answer: Bartholomew

7. The tax collector.
Answer: Matthew

8. The 'doubting' disciple.
Answer: Thomas

9. Son of Alphaeus.
Answer: James

10. Often called 'brother of Jesus'.
Answer: Thaddaeus

11. The zealot.
Answer: Simon

12. The disciple who betrayed Jesus.
Answer: Judas Iscariot


  Try the Quiz :     Disciples of Jesus Christ


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-