Syvum Home Page

Home > Religion > Christianity > Bible > Print Preview


The Parable of the Unmerciful Servant  holy_bible

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

The bible verses are taken from the King James version.

1. Matthew 18:21 - Then came _______ to him, and said, Lord, how oft shall my brother sin against me, and I forgive him? till seven times?
Answer: Peter

2. Matthew 18:22 - Jesus saith unto him, I say not unto thee, Until _______ times: but, Until seventy times seven.
Answer: seven

3. Matthew 18:23 - Therefore is the _______ of heaven likened unto a certain king, which would take account of his servants.
Answer: kingdom


4. Matthew 18:24 - And when he had begun to reckon, one was brought unto him, which owed him ten thousand _______.
Answer: talents

5. Matthew 18:25 - But forasmuch as he had not to pay, his _______ commanded him to be sold, and his wife, and children, and all that he had, and payment to be made.
Answer: lord

6. Matthew 18:26 - The servant therefore fell down, and worshipped him, saying, Lord, have _______ with me, and I will pay thee all.
Answer: patience

7. Matthew 18:27 - Then the lord of that servant was moved with _______, and loosed him, and forgave him the debt.
Answer: compassion

8. Matthew 18:28 - But the same servant went out, and found one of his fellowservants, which owed him an _______ pence: and he laid hands on him, and took him by the throat, saying, Pay me that thou owest.
Answer: hundred

9. Matthew 18:29 - And his fellowservant fell down at his _______, and besought him, saying, Have patience with me, and I will pay thee all.
Answer: feet

10. Matthew 18:30 - And he would not: but went and cast him into _______, till he should pay the debt.
Answer: prison

11. Matthew 18:31 - So when his fellowservants saw what was done, they were very _______, and came and told unto their lord all that was done.
Answer: sorry

12. Matthew 18:32 - Then his lord, after that he had called him, said unto him, O thou _______ servant, I forgave thee all that debt, because thou desiredst me:
Answer: wicked

13. Matthew 18:33 - Shouldest not thou also have had compassion on thy fellowservant, even as I had _______ on thee?
Answer: pity

14. Matthew 18:34 - And his lord was wroth, and delivered him to the _______, till he should pay all that was due unto him.
Answer: tormentors

15. Matthew 18:35 - So likewise shall my heavenly _______ do also unto you, if ye from your hearts forgive not every one his brother their trespasses.
Answer: Father


  Try the Quiz :     The Parable of The Unmerciful Servant


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-