Syvum Home Page

Home > Religion > Christianity > Bible > Print Preview


 The Story of Jacob and Esau  holy_bible

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

The questions are based on the King James version of the Bible.

1. Abraham was buried after his death by his sons Isaac and _______.
Answer: Ishmael

2. Isaac was forty years old when he took _______ as his wife.
Answer: Rebekah

3. The fiirst child of Isaac and Rebekah was called as _______.
Answer: Esau


4. _______ loved Esau more out of his two sons.
Answer: Isaac

5. Rebekah loved _______  more out of her two sons.
Answer: Jacob

6. Isaac went to _______ due to a famine.
Answer: Gerar

7. And Esau said to Jacob, 'Feed me, I pray thee, with that same red _______; for I am faint.'
Answer: pottage

8. And Jacob said to Esau, 'Sell me this day your _______.'
Answer: birthright

9. Esau was forty years old when he took  _______ as his wife.
Answer: Judith

10. Isaac said to Jacob, 'Go out to the field and get me some _______'.
Answer: venison

11. Jacob took away from Esau his birthright and his _______.
Answer: blessing

12. Jacob went to _______ to escape Esau's anger.
Answer: Haran

13. Isaac told to Jacob, 'Thou shalt not take a wife of the daughters of _______.'
Answer: Canaan

14. Jacob had a dream about a ladder set up on the earth, and the top of it reached to heaven at _______.
Answer: Bethel


  Try the Quiz :     The Story of Jacob and Esau


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-