Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Math > Arithmetic Print Preview

Arithmetic Homework Help : Conversion of Fractions to Decimals

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Express each fraction below in decimal form.


1. 1/2 =
Answer: 0.5
1/2 = 5/10 = 0.5


2. 1/4 =
Answer: 0.25
1/4 = 25/100 = 0.25


3. 3/4 =
Answer: 0.75
3/4 = 75/100 = 0.75



4. 1/5 =
Answer: 0.2
1/5 = 2/10 = 0.2


5. 2/5 =
Answer: 0.4
2/5 = 4/10 = 0.4


6. 3/5 =
Answer: 0.6
3/5 = 6/10 = 0.6


7. 4/5 =
Answer: 0.8
4/5 = 8/10 = 0.8


8. 1/8 =
Answer: 0.125
1/8 = 125/1000 = 0.125


9. 3/8 =
Answer: 0.375
3/8 = 375/1000 = 0.375


10. 5/8 =
Answer: 0.625
5/8 = 625/1000 = 0.625


11. 7/8 =
Answer: 0.875
7/8 = 875/1000 = 0.875


12. 1/20 =
Answer: 0.05
1/20 = 5/100 = 0.05


13. 3/20 =
Answer: 0.15
3/20 = 15/100 = 0.15


14. 7/20 =
Answer: 0.35
7/20 = 35/100 = 0.35


15. 9/20 =
Answer: 0.45
9/20 = 45/100 = 0.45


16. 11/20 =
Answer: 0.55
11/20 = 55/100 = 0.55


17. 13/20 =
Answer: 0.65
13/20 = 65/100 = 0.65


18. 17/20 =
Answer: 0.85
17/20 = 85/100 = 0.85


19. 19/20 =
Answer: 0.95
19/20 = 95/100 = 0.95


20. 1/25 =
Answer: 0.04
1/25 = 4/100 = 0.04


21. 2/25 =
Answer: 0.08
2/25 = 8/100 = 0.08


22. 3/25 =
Answer: 0.12
3/25 = 12/100 = 0.12


23. 4/25 =
Answer: 0.16
4/25 = 16/100 = 0.16


24. 6/25 =
Answer: 0.24
6/25 = 24/100 = 0.24


25. 7/25 =
Answer: 0.28
7/25 = 28/100 = 0.28


26. 8/25 =
Answer: 0.32
8/25 = 32/100 = 0.32


27. 9/25 =
Answer: 0.36
9/25 = 36/100 = 0.36


28. 21/25 =
Answer: 0.84
21/25 = 84/100 = 0.84


29. 22/25 =
Answer: 0.88
22/25 = 88/100 = 0.88


30. 23/25 =
Answer: 0.92
23/25 = 92/100 = 0.92


31. 24/25 =
Answer: 0.96
24/25 = 96/100 = 0.96


32. 1/40 =
Answer: 0.025
1/40 = 25/1000 = 0.025


33. 3/40 =
Answer: 0.075
3/40 = 75/1000 = 0.075


34. 7/40 =
Answer: 0.175
7/40 = 175/1000 = 0.175


35. 9/40 =
Answer: 0.225
9/40 = 225/1000 = 0.225


36. 39/40 =
Answer: 0.975
39/40 = 975/1000 = 0.975


37. 1/50 =
Answer: 0.02
1/50 = 2/100 = 0.02


38. 3/50 =
Answer: 0.06
3/50 = 6/100 = 0.06


39. 7/50 =
Answer: 0.14
7/50 = 14/100 = 0.14


40. 9/50 =
Answer: 0.18
9/50 = 18/100 = 0.18


41. 11/50 =
Answer: 0.22
11/50 = 22/100 = 0.22


42. 13/50 =
Answer: 0.26
13/50 = 26/100 = 0.26


43. 41/50 =
Answer: 0.82
41/50 = 82/100 = 0.82


44. 43/50 =
Answer: 0.86
43/50 = 86/100 = 0.86


45. 47/50 =
Answer: 0.94
47/50 = 94/100 = 0.94


46. 49/50 =
Answer: 0.98
49/50 = 98/100 = 0.98


  Try the Quiz :     Arithmetic Homework Help : Conversion of Fractions to Decimals


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-