Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Math > Arithmetic Print Preview

Arithmetic Homework Help : Square Roots & Cube Roots

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Type your answers in the input boxes below.

1. The square root of 1 is ±
Answer: 1

2. The square root of 4 is ±
Answer: 2

3. The square root of 9 is ±
Answer: 3


4. The square root of 16 is ±
Answer: 4

5. The square root of 25 is ±
Answer: 5

6. The square root of 36 is ±
Answer: 6

7. The square root of 49 is ±
Answer: 7

8. The square root of 64 is ±
Answer: 8

9. The square root of 81 is ±
Answer: 9

10. The square root of 100 is ±
Answer: 10

11. The square root of 121 is ±
Answer: 11

12. The square root of 144 is ±
Answer: 12

13. The square root of 169 is ±
Answer: 13

14. The square root of 196 is ±
Answer: 14

15. The square root of 225 is ±
Answer: 15

16. The square root of 400 is ±
Answer: 20

17. The square root of 625 is ±
Answer: 25

18. The square root of 900 is ±
Answer: 30

19. The square root of 1600 is ±
Answer: 40

20. The square root of 2500 is ±
Answer: 50

21. The square root of 3600 is ±
Answer: 60

22. The square root of 10000 is ±
Answer: 100

23. The cube root of 1 is
Answer: 1

24. The cube root of 8 is
Answer: 2

25. The cube root of 27 is
Answer: 3

26. The cube root of 64 is
Answer: 4

27. The cube root of 125 is
Answer: 5

28. The cube root of 216 is
Answer: 6

29. The cube root of 1000 is
Answer: 10

30. The cube root of 8000 is
Answer: 20

31. The cube root of -1 is
Answer: -1

32. The cube root of -8 is
Answer: -2

33. The cube root of -27 is
Answer: -3

34. The cube root of -64 is
Answer: -4

35. The cube root of -125 is
Answer: -5

36. The cube root of -216 is
Answer: -6

37. The cube root of -1000 is
Answer: -10

38. The cube root of -8000 is
Answer: -20

  Try the Quiz :     Arithmetic Homework Help : Square Roots & Cube Roots


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-