Syvum Home Page

Home > Quiz Games > India > Print Preview

India Geography : Located on Indian Rivers

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Name the river on which each Indian city / town below is located.

1. Lucknow
Answer: Gomti

2. Kanpur
Answer: Ganga

3. Kolkata (Calcutta)
Answer: Hooghly


4. Chennai (Madras)
Answer: Adyar,Cooum

5. Ahmedabad
Answer: Sabarmati

6. Nasik
Answer: Godavari

7. Surat
Answer: Tapi

8. Kota
Answer: Chambal

9. Allahabad
Answer: Ganga, Yamuna

10. Varanasi (Benares)
Answer: Ganga

11. Gauhati
Answer: Brahmaputra

12. Srinagar
Answer: Jhelum

13. Jammu
Answer: Tawi

  Try the Quiz :     India Geography : Located on Indian Rivers


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-