Syvum Home Page

Home > Quiz Games > French > Print Preview

AIRPORT : French - English Translation Games
(AÉROPORT : Français - Anglais Jeux de Traduction)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Anglais), identify the FRENCH WORD (Français)

1. air hostess
Answer: hôtesse de l'air

2. airline
Answer: ligne aérienne

3. airplane
Answer: avion


4. airport
Answer: aéroport

5. aisle seat
Answer: place de couloir

6. baggage, luggage
Answer: bagages

7. baggage allowance
Answer: limite de bagages

8. baggage reclaim
Answer: réclamer des bagages

9. baggage van
Answer: fourgon

10. bank
Answer: banque

11. cafeteria
Answer: cafétéria

12. confirmation
Answer: confirmation

13. currency
Answer: monnaie

14. customs
Answer: douane

15. customs clearance
Answer: déclaration en douane

16. customs duty
Answer: droit de douane

17. customs officer
Answer: douanier

18. domestic
Answer: intérieur

19. duty free
Answer: hors taxe

20. elevator
Answer: ascenseur

21. escalator
Answer: escalier roulant

22. excess baggage
Answer: excédent de bagages

23. family
Answer: famille

24. flight number
Answer: numéro de vol

25. foreign currency
Answer: monnaie étrangère

26. gate
Answer: porte

27. immigration
Answer: contrôle des passeports

28. international
Answer: international

29. luggage trolley
Answer: chariot à bagages

30. meal
Answer: repas

31. money
Answer: argent

32. money exchange
Answer: bureau de change

33. number
Answer: numéro

34. passenger
Answer: passager

35. passport
Answer: passeport

36. pilot
Answer: pilote

37. reservation
Answer: réservation

38. seat
Answer: siège

39. seat belt
Answer: ceinture de sécurité

40. seat number
Answer: nombre de siège

41. shop
Answer: magasin

42. snack
Answer: casse-croûte

43. telephone
Answer: téléphone

44. terminal
Answer: terminus

45. ticket
Answer: billet

46. toilet
Answer: toilettes

47. vegetarian
Answer: végétarien

48. visa
Answer: visa

49. water
Answer: eau

50. weigh
Answer: peser

51. window seat
Answer: Siège de fenêtre

  Try the Quiz :     AIRPORT : French - English Translation Games (AÉROPORT : Français - Anglais Jeux de Traduction)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-