Syvum Home Page

Home > Quiz Games > French > Print Preview

ANIMALS 2 : French - English Translation Games
(ANIMAUX 2 : Français - Anglais Jeux de Traduction)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ANIMALS IN ENGLISH (Animaux en Anglais), identify the ANIMALS IN FRENCH (Animaux en Français)

1. antelope
Answer: antilope

2. ass
Answer: âne

3. badger
Answer: blaireau


4. bat
Answer: chauve-souris

5. beaver
Answer: castor

6. bison
Answer: bison

7. bulldog
Answer: bouledouge

8. cheetah
Answer: guépard

9. chimpanzee
Answer: chimpanzé

10. dolphin
Answer: dauphin

11. ewe
Answer: brebis

12. gorilla
Answer: gorille

13. hare
Answer: lièvre

14. hedgehog
Answer: hérisson

15. hippopotamus
Answer: hippopotame

16. hyena
Answer: hyène

17. jackal
Answer: chacal

18. kangaroo
Answer: kangourou

19. lioness
Answer: lionne

20. mare
Answer: jument

21. octopus
Answer: pieuvre

22. otter
Answer: outre

23. ox
Answer: boeuf

24. panda
Answer: panda

25. panther
Answer: panthère

26. penguin
Answer: pingouin

27. porcupine
Answer: porc-épic

28. ram
Answer: bélier

29. rhinoceros
Answer: rhinocéros

30. sea lion
Answer: otarie

31. seal
Answer: phoque

32. shark
Answer: requin

33. stag
Answer: cerf

34. turtle
Answer: tortue de mer

35. walrus
Answer: morse

36. weasel
Answer: belette

37. whale
Answer: baleine

  Try the Quiz :     ANIMALS 2 : French - English Translation Games (ANIMAUX 2 : Français - Anglais Jeux de Traduction)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-