Syvum Home Page

Home > Quiz Games > French > Print Preview

CLASSROOM : French - English Translation Games
(SALLE DE CLASSE : Français - Anglais Jeux de Traduction)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Anglais), identify the FRENCH WORD (Français)

1. bag
Answer: sac

2. book
Answer: livre

3. chair
Answer: chaise


4. chalk
Answer: craie

5. desk
Answer: pupitre

6. eraser
Answer: gomme

7. notebook
Answer: carnet

8. pen
Answer: stylo

9. pencil
Answer: crayon

10. paper
Answer: papier

11. satchel
Answer: cartable

12. sharpener
Answer: taille-crayon

13. textbook
Answer: manuel

14. answer
Answer: réponse

15. classmate
Answer: camarade de classe

16. classroom
Answer: salle de classe

17. correction
Answer: correction

18. examination
Answer: examen

19. grade
Answer: classe

20. homework
Answer: devoirs

21. lesson
Answer: leçon

22. library
Answer: bibliothèque

23. mark
Answer: note

24. question
Answer: question

25. read
Answer: lire

26. school
Answer: école

27. study (verb)
Answer: étudier

28. study (noun)
Answer: étude

29. student
Answer: étudiant

30. studious
Answer: studieux

31. teach
Answer: enseigner

32. teacher
Answer: professeur

33. teaching
Answer: enseignement

34. text
Answer: texte

35. write
Answer: écrire

  Try the Quiz :     CLASSROOM : French - English Translation Games (SALLE DE CLASSE : Français - Anglais Jeux de Traduction)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-