Syvum Home Page

Home > Quiz Games > French > Print Preview

FRUITS AND VEGETABLES : French - English Translation Games
(FRUITS ET LÉGUMES : Français - Anglais Jeux de Traduction)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Anglais), identify the FRENCH WORD (Français)

1. apple
Answer: pomme

2. apricot
Answer: abricot

3. berry
Answer: baie


4. cherry
Answer: cerise

5. date
Answer: datte

6. fig
Answer: figue

7. grapes
Answer: raisins

8. grapefruit
Answer: pamplemousse

9. lemon
Answer: citron

10. lime
Answer: citron vert

11. melon
Answer: melon

12. olive
Answer: olive

13. orange
Answer: orange

14. peach
Answer: pêche

15. pear
Answer: poire

16. pineapple
Answer: ananas

17. plum
Answer: prune

18. raspberry
Answer: framboise

19. strawberry
Answer: fraise

20. artichoke
Answer: artichaut

21. asparagus
Answer: asperge

22. beetroot
Answer: betterave

23. cabbage
Answer: chou

24. carrot
Answer: carotte

25. cauliflower
Answer: chou-fleur

26. celery
Answer: céleri

27. cucumber
Answer: concombre

28. eggplant
Answer: aubergine

29. garlic
Answer: ail

30. green beans
Answer: haricots verts

31. leek
Answer: poireau

32. lettuce
Answer: laitue

33. mint
Answer: menthe

34. mushroom
Answer: champignon

35. onion
Answer: oignon

36. parsley
Answer: persil

37. pea
Answer: pois

38. potato
Answer: pomme de terre

39. pumpkin
Answer: potiron

40. radish
Answer: radis

41. spinach
Answer: épinards

42. tomato
Answer: tomate

43. turnip
Answer: navet

44. zucchini
Answer: courgette

  Try the Quiz :     FRUITS & VEGETABLES : French - English Translation Games (FRUITS ET LÉGUMES : Français - Anglais Jeux de Traduction)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-