Syvum Home Page

Home > Quiz Games > French > Print Preview

COLOURS, DAYS AND MONTHS : French - English Translation Games
(COULEURS, JOURS ET MOIS : Français - Anglais Jeux de Traduction)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Anglais), identify the FRENCH WORD (Français)

1. black
Answer: noir

2. blue
Answer: bleu

3. brown
Answer: marron


4. gold
Answer: doré

5. green
Answer: vert

6. grey
Answer: gris

7. orange
Answer: orange

8. pink
Answer: rose

9. red
Answer: rouge

10. silver
Answer: argent

11. white
Answer: blanc

12. yellow
Answer: jaune

13. Monday
Answer: lundi

14. Tuesday
Answer: mardi

15. Wednesday
Answer: mercredi

16. Thursday
Answer: jeudi

17. Friday
Answer: vendredi

18. Saturday
Answer: samedi

19. Sunday
Answer: dimanche

20. January
Answer: janvier

21. February
Answer: février

22. March
Answer: mars

23. April
Answer: avril

24. May
Answer: mai

25. June
Answer: juin

26. July
Answer: juillet

27. August
Answer: août

28. September
Answer: septembre

29. October
Answer: octobre

30. November
Answer: novembre

31. December
Answer: décembre

  Try the Quiz :     COLOURS, DAYS AND MONTHS : French - English Translation Games (COULEURS, JOURS ET MOIS : Français - Anglais Jeux de Traduction)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-