Syvum Home Page

Home > Quiz Games > French > Print Preview

NUMBERS : French - English Translation Games
(NOMBRES : Français - Anglais Jeux de Traduction)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the NUMBERS IN ENGLISH (Nombres en Anglais), identify the NUMBERS IN FRENCH (Nombres en Français)

1. zero
Answer: zéro

2. one
Answer: un

3. two
Answer: deux


4. three
Answer: trois

5. four
Answer: quatre

6. five
Answer: cinq

7. six
Answer: six

8. seven
Answer: sept

9. eight
Answer: huit

10. nine
Answer: neuf

11. ten
Answer: dix

12. eleven
Answer: onze

13. twelve
Answer: douze

14. thirteen
Answer: treize

15. fourteen
Answer: quatorze

16. fifteen
Answer: quinze

17. sixteen
Answer: seize

18. seventeen
Answer: dix-sept

19. eighteen
Answer: dix-huit

20. nineteen
Answer: dix-neuf

21. twenty
Answer: vingt

22. thirty
Answer: trente

23. forty
Answer: quarante

24. fifty
Answer: cinquante

25. sixty
Answer: soixante

26. seventy
Answer: soixante-dix

27. eighty
Answer: quatre-vingts

28. ninety
Answer: quatre-vingt-dix

29. hundred
Answer: cent

30. thousand
Answer: mille

31. million
Answer: million

  Try the Quiz :     NUMBERS : French - English Translation Games (NOMBRES : Français - Anglais Jeux de Traduction)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-