Syvum Home Page

Home > Quiz Games > German > Print Preview

AIRPORT : German - English Translation Games
(FLUGHAFEN : Deutsch - Englisches Übersetzung Spiele)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Englisch), identify the GERMAN WORD (Deutsch)

1. air hostess
Answer: Stewardeß

2. airline
Answer: Fluglinie

3. airplane
Answer: Flugzeug


4. airport
Answer: Flughafen

5. aisle seat
Answer: Gangsitz

6. baggage, luggage
Answer: Gepäck

7. baggage allowance
Answer: Gepäckbegrenzung

8. baggage reclaim
Answer: Gepäckrückgewinnung

9. baggage van
Answer: Gepäckwagen

10. bank
Answer: Bank

11. cafeteria
Answer: Kantine

12. confirmation
Answer: Bestätigung

13. currency
Answer: Währung

14. customs
Answer: Zollamt

15. customs clearance
Answer: Zollabfertigung

16. customs duty
Answer: Zoll

17. customs officer
Answer: Zollbeamte

18. domestic
Answer: inländisch

19. duty free
Answer: zollfrei

20. elevator
Answer: Aufzug

21. escalator
Answer: Rolltreppe

22. excess baggage
Answer: Übergepäck

23. family
Answer: Familie

24. flight number
Answer: Flugnummer

25. foreign currency
Answer: ausländische Währung

26. gate
Answer: Tür

27. immigration
Answer: Paßkontrolle

28. international
Answer: international

29. luggage trolley
Answer: Kofferkuli

30. meal
Answer: Mahl

31. money
Answer: Geld

32. money exchange
Answer: Wechselstube

33. number
Answer: Nummer

34. passenger
Answer: Passagier

35. passport
Answer: Paß

36. pilot
Answer: Pilot

37. reservation
Answer: Reservierung

38. seat
Answer: Sitz

39. seat belt
Answer: Sicherheitsgurt

40. seat number
Answer: Zahl des Sitzes

41. shop
Answer: Laden

42. snack
Answer: Imbiß

43. telephone
Answer: Telefon

44. terminal
Answer: Endstation

45. ticket
Answer: Fahrkarte

46. toilet
Answer: Toilette

47. vegetarian
Answer: Vegetarier

48. visa
Answer: Visum

49. water
Answer: Wasser

50. weigh
Answer: weigen

51. window seat
Answer: Fenster-Sitz

  Try the Quiz :     AIRPORT : German - English Translation Games (FLUGHAFEN : Deutsch - Englisches Übersetzung Spiele)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-