Syvum Home Page

Home > Quiz Games > German > Print Preview

ANIMALS 2 : German - English Translation Games
(TIERE 2 : Deutsch - Englisches Übersetzung Spiele)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ANIMALS IN ENGLISH (Tiere auf Englisch), identify the ANIMALS IN GERMAN (Tiere auf Deutsch)

1. antelope
Answer: Antilope

2. ass
Answer: Esel

3. badger
Answer: Dachs


4. bat
Answer: Fledermaus

5. beaver
Answer: Biber

6. bison
Answer: Bison

7. bulldog
Answer: Bulldogge

8. cheetah
Answer: Gepard

9. chimpanzee
Answer: Schimpanse

10. dolphin
Answer: Delphin

11. ewe
Answer: Mutterschlaf

12. gorilla
Answer: Gorilla

13. hare
Answer: Hase

14. hedgehog
Answer: Igel

15. hippopotamus
Answer: Flußpferd

16. hyena
Answer: Hyäne

17. jackal
Answer: Schakal

18. kangaroo
Answer: Känguruh

19. lioness
Answer: Löwin

20. mare
Answer: Stute

21. octopus
Answer: Tintenfisch

22. otter
Answer: Otter

23. ox
Answer: Ochse

24. panda
Answer: Pandabär

25. panther
Answer: Panther

26. penguin
Answer: Pinguin

27. porcupine
Answer: Stachelschwein

28. ram
Answer: Bock

29. rhinoceros
Answer: Nashorn

30. sea lion
Answer: Seelöwe

31. seal
Answer: Robbe, Seehund

32. shark
Answer: Hai

33. stag
Answer: Rothirsch

34. turtle
Answer: Schildkröte

35. walrus
Answer: Walroß

36. weasel
Answer: Wiesel

37. whale
Answer: Wal

  Try the Quiz :     ANIMALS 2 : German - English Translation Games (TIERE 2 : Deutsch - Englisches Übersetzung Spiele)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-