Syvum Home Page

Home > Quiz Games > German > Print Preview

CLASSROOM : German - English Translation Games
(KLASSENZIMMER : Deutsch - Englisches Übersetzung Spiele)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Anglais), identify the GERMAN WORD (Deutsch)

1. bag
Answer: Sack

2. book
Answer: Buch

3. chair
Answer: Stuhl


4. chalk
Answer: Kreide

5. desk
Answer: Pult

6. eraser
Answer: Radiergummi

7. notebook
Answer: Notizbuch

8. pen
Answer: Feder

9. pencil
Answer: Bleistift

10. paper
Answer: Papier

11. satchel
Answer: Schultasche

12. sharpener
Answer: Anspitzer

13. textbook
Answer: Lehrbuch

14. answer
Answer: Antwort

15. classmate
Answer: Klassenkamerad

16. classroom
Answer: Klassenzimmer

17. correction
Answer: Berichtigung

18. examination
Answer: Examen, Prüfung

19. grade
Answer: Klasse

20. homework
Answer: Hausarbeit

21. lesson
Answer: Lektion

22. library
Answer: Leihbücherei

23. mark
Answer: Note, Zensur

24. question
Answer: Frage

25. read
Answer: lesen

26. school
Answer: Schule

27. study (verb)
Answer: studieren

28. study (noun)
Answer: Studium

29. student
Answer: Student

30. studious
Answer: beflissen

31. teach
Answer: unterrichten

32. teacher
Answer: Lehrer

33. teaching
Answer: Unterricht

34. text
Answer: Text

35. write
Answer: schreiben

  Try the Quiz :     CLASSROOM : German - English Translation Games (KLASSENZIMMER : Deutsch - Englisches Übersetzung Spiele)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-