Syvum Home Page

Home > Quiz Games > German > Print Preview

FRUITS & VEGETABLES : German - English Translation Games
(FRÜCHTE UND GEMÜSE : Deutsch - Englisches Übersetzung Spiele)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Englisch), identify the GERMAN WORD (Deutsch)

1. apple
Answer: Apfel

2. apricot
Answer: Aprikose

3. berry
Answer: Beere


4. cherry
Answer: Kirsche

5. date
Answer: Dattel

6. fig
Answer: Feige

7. grapes
Answer: Trauben

8. grapefruit
Answer: Pampelmuse

9. lemon
Answer: Zitrone

10. lime
Answer: Limone

11. melon
Answer: Melone

12. olive
Answer: Olive

13. orange
Answer: Apfelsine

14. peach
Answer: Pfirsich

15. pear
Answer: Birne

16. pineapple
Answer: Ananas

17. plum
Answer: Pflaume

18. raspberry
Answer: Himbeere

19. strawberry
Answer: Erdbeere

20. artichoke
Answer: Artischocke

21. asparagus
Answer: Spargel

22. beetroot
Answer: Rote Bete

23. cabbage
Answer: Kohl

24. Karotte
Answer: Karotte, Möhre, Mohrrübe

25. cauliflower
Answer: Blumenkohl

26. celery
Answer: Sellerie

27. cucumber
Answer: Gurke

28. eggplant
Answer: Aubergine

29. garlic
Answer: Knoblauch

30. green beans
Answer: grüne Bohnen

31. Lauche
Answer: Lauch, Porree

32. lettuce
Answer: Kopfsalat

33. mint
Answer: Minze

34. Pilz
Answer: Pilz, Champignon

35. onion
Answer: Zwiebel

36. parsley
Answer: Petersilie

37. pea
Answer: Erbse

38. potato
Answer: Kartoffel

39. pumpkin
Answer: Kürbis

40. radish
Answer: Rettich

41. spinach
Answer: Spinat

42. tomato
Answer: Tomate

43. turnip
Answer: Rübe

44. zucchini
Answer: Zucchini

  Try the Quiz :     FRUITS & VEGETABLES : German - English Translation Games (FRÜCHTE UND GEMÜSE : Deutsch - Englisches Übersetzung Spiele)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-