Syvum Home Page

Home > Quiz Games > German > Print Preview

COLOURS, DAYS & MONTHS : German - English Translation Games
(FARBEN, TAGE UND MONATE : Deutsch - Englisches Übersetzung Spiele)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Englisch), identify the GERMAN WORD (Deutsch)

1. black
Answer: schwarz

2. blue
Answer: blau

3. brown
Answer: braun


4. gold
Answer: golden

5. green
Answer: grün

6. grey
Answer: grau

7. orange
Answer: orange

8. pink
Answer: rosa

9. red
Answer: rot

10. silver
Answer: silbern

11. white
Answer: weiß

12. yellow
Answer: gelb

13. Monday
Answer: Montag

14. Tuesday
Answer: Dienstag

15. Wednesday
Answer: Mittwoch

16. Thursday
Answer: Donnerstag

17. Friday
Answer: Freitag

18. Saturday
Answer: Samstag

19. Sunday
Answer: Sonntag

20. January
Answer: Januar

21. February
Answer: Februar

22. March
Answer: März

23. April
Answer: April

24. May
Answer: Mai

25. June
Answer: Juni

26. July
Answer: Juli

27. August
Answer: August

28. September
Answer: September

29. October
Answer: Oktober

30. November
Answer: November

31. December
Answer: Dezember

  Try the Quiz :     COLOURS, DAYS & MONTHS : German - English Translation Games (FARBEN, TAGE UND MONATE : Deutsch - Englisches Übersetzung Spiele)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-