Syvum Home Page

Home > Quiz Games > German > Print Preview

NUMBERS : German - English Translation Games
(ZAHLEN : Deutsch - Englisches Übersetzung Spiele)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the NUMBERS IN ENGLISH (Zahlen auf Englisch), identify the NUMBERS IN GERMAN (Zahlen auf Deutsch)

1. zero
Answer: null

2. one
Answer: eins

3. two
Answer: zwei


4. three
Answer: drei

5. four
Answer: vier

6. five
Answer: fünf

7. six
Answer: sechs

8. seven
Answer: sieben

9. eight
Answer: acht

10. nine
Answer: neun

11. ten
Answer: zehn

12. eleven
Answer: elf

13. twelve
Answer: zwölf

14. thirteen
Answer: dreizehn

15. fourteen
Answer: vierzehn

16. fifteen
Answer: fünfzehn

17. sixteen
Answer: sechzehn

18. seventeen
Answer: siebzehn

19. eighteen
Answer: achtzehn

20. nineteen
Answer: neunzehn

21. twenty
Answer: zwanzig

22. thirty
Answer: dreißig

23. forty
Answer: vierzig

24. fifty
Answer: fünfzig

25. sixty
Answer: sechzig

26. seventy
Answer: siebzig

27. eighty
Answer: achtzig

28. ninety
Answer: neunzig

29. hundred
Answer: hundert

30. thousand
Answer: tausend

31. million
Answer: Million

  Try the Quiz :     NUMBERS : German - English Translation Games (ZAHLEN : Deutsch - Englisches Übersetzung Spiele)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-