Syvum Home Page

Home > Quiz Games > German > German Self Study & Translation > Print Preview

German Translation quiz 2a
Nationalities - German to English

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

What is the English translation (equivalent) for each German sentence below?

1. Bist du Deutsche?
• Are you a German?
• How are you?
• Are you well?
• Are you an Englishman?
Answer: Are you a German?

2. Bist du Amerikaner?
• Have you been to America?
• How have you been?
• Are you a South American?
• Are you an American (male)?
Answer: Are you an American (male)?

3. Bist du Franzose?
• Are you a Frenchwoman?
• Do you know French?
• How are you Thierry?
• Are you a Frenchman?
Answer: Are you a Frenchman?


4. Ich bin Chinesin.
• I am a Chinese (male).
• I am not from China.
• I am a Chinese (female).
• He is a Chinese (male).
Answer: I am a Chinese (female).

5. Bist du Engländerin?
• Are you an Englishwoman?
• Are you an Englishman?
• Are you not well?
• Are you a German (male)?
Answer: Are you an Englishwoman?

6. Ich bin nicht Australierin.
• I am not an Australian (male).
• I am an Australian (male).
• I am not an Australian (female).
• I am an Australian (female).
Answer: I am not an Australian (female).

7. Ich bin Inderin.
• I am an Indian (female).
• I am an Indian (male).
• I am a woman from West Indies.
• I am a man from West Indies.
Answer: I am an Indian (female).

8. Ich bin nicht Belgier.
• I am a Belgian.
• I am not a Belgian (male).
• I want breakfast.
• I want lunch.
Answer: I am not a Belgian (male).

9. Ich bin nicht Kanadierin.
• I am not a Canadian (male).
• I am not a Canadian (female).
• I am a Canadian (male).
• I am a Canadian (female).
Answer: I am not a Canadian (female).

10. Ich bin nicht Pakistani.
• I am a Pakistani.
• I work in Pakistan.
• Are you a Pakistani?
• I am not a Pakistani.
Answer: I am not a Pakistani.

11. Ich bin Spanier.
• I am a Spanish woman.
• I am a gentleman from Antilles.
• I am a lady from Antilles.
• I am Spanish (male).
Answer: I am Spanish (male).

12. Ich bin Japaner.
• I am a Japanese lady.
• I am a Taiwanese lady.
• I am a Japanese man.
• I am a Taiwanese gentleman.
Answer: I am a Japanese man.

13. Mein Name ist Jamila. Ich bin Pakistani.
• I am from Pakistan.
• My surname Jamila.
• My surname is Jamila. I am a Pakistani.
• My name is Jamila. I am a Pakistani.
Answer: My name is Jamila. I am a Pakistani.

14. Meine Freunden sind Inders.
• I am an Indian.
• Her name is Indiens.
• My friends are Indians.
• I like to visit India.
Answer: My friends are Indians.

15. Meine Nachbarin ist Britin.
• My neighbour (female) is a British.
• My neighbour (male) is a British.
• My neighbour's name is British.
• My teacher is British.
Answer: My neighbour (female) is a British.

16. Mein Lehrer ist Asiat.
• My cousin is an Asian.
• My college is in Asia.
• My teacher is an Asian.
• My colleague is going to Asia.
Answer: My teacher is an Asian.

17. Meine Freundin ist Europäerin.
• My boyfriend is an European.
• My father is an European.
• My professor is an European.
• My girlfriend is an European.
Answer: My girlfriend is an European.


  Try the Quiz :     Nationalities : German to English


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-