Syvum Home Page

Home > Quiz Games > German > German Self Study & Translation > Print Preview

German Translation quiz 4a
Meals - German to English

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

What is the English translation (equivalent) for each German sentence below?

1. Hier ist Ihre Schokoladenmousse.
• Oh! I love chocolate mousse.
• Here's your chocolate mousse.
• Where is the chocolate mousse?
• Oh! is it a chocolate mouse?
Answer: Here's your chocolate mousse.

2. Frau Meier, möchten Sie etwas Weißwein?
• Mrs. Meier, would you wish to have some white wine?
• Mrs. Meier, would you wish to have some red wine?
• Mrs. Meier, do you like wine?
• Mrs. Meier, would you wish to have some cheese?
Answer: Mrs. Meier, would you wish to have some white wine?

3. Was möchten Sie zum Frühstück?
• What would you like for lunch?
• What would you like for breakfast?
• What would you like for dinner?
• What do you do?
Answer: What would you like for breakfast?


4. Was möchten Sie zum Mittagessen?
• What would you like for breakfast?
• What would you like for dinner?
• What do you do?
• What would you like for lunch?
Answer: What would you like for lunch?

5. Meine Dame, was möchten Sie zum Abendessen?
• Madam would you like for lunch?
• What would you like for breakfast?
• Sir, What do you do?
• Madam, what would you like for dinner?
Answer: Madam, what would you like for dinner?

6. Mein Herr, möchten Sie einen Aperitif ?
• Sir, what would you like for lunch?
• Sir, would you like some Aperitif??
• What would you like for dinner?
• Madam, what would you like for breakfast?
Answer: Sir, would you like some Aperitif??

7. Ich möchte ein Ei.
• I would like an egg.
• I would like an omelet.
• I prefer omelets.
• I prefer eggs.
Answer: I would like an egg.

8. Möchten Sie ein omelette?
• I would like an egg?
• You would like an omelet?
• You prefer omelets?
• I prefer eggs.
Answer: You would like an omelet?

9. Sie möchten einigen Wein.
• I would like some water.
• I prefer bread.
• They want some wine.
• I prefer ice-cream.
Answer: They want some wine.

10. Gefällt Ihnen Reis sehr?
• You would like some water?
• I would like some wine.
• You like rice very much?.
• You would like some wine?
Answer: You like rice very much?.

11. Sie macht Teigwaren.
• She is making pasta.
• Elle likes noodles.
• I prefer pasta.
• I do not like paste.
Answer: She is making pasta.

12. Er möchtet Wasser.
• He likes wine.
• She likes water.
• He wants some water.
• I like bread.
Answer: He wants some water.

13. Ich möchte das Orangensaft.
• I prefer orange.
• I do not like orange juice.
• I do not like oranges.
• I want some orange juice.
Answer: I want some orange juice.

14. Ich mag nicht Gemüse.
• I prefer cereals.
• I do not like salads.
• I don't like vegetables.
• I love vegetables.
Answer: I don't like vegetables.

15. Ich esse viel Brot und Käse.
• I have some pain in the chest.
• I prefer bread and fish.
• I like mangoes and cheese.
• I eat a lot of bread and cheese.
Answer: I eat a lot of bread and cheese.

16. Ich mag nicht der Blattsalat.
• I eat vegetables.
• I love salad.
• I prefer salad.
• I do not eat green salad.
Answer: I do not eat green salad.

17. Entschuldigung, die Suppe ist kalt.
• Excuse-me, I love soup.
• Excuse-me, the soup is cold.
• Excuse-me, I hate soup.
• Excuse-me, the soup is hot.
Answer: Excuse-me, the soup is cold.

18. Kellner, der Kuchen ist appetitlich.
• Waiter, the soup is delicious.
• Waiter, the cake is not good.
• Waiter, the cake is delicious.
• Waiter, the soup is not good.
Answer: Waiter, the cake is delicious.

19. Der Fisch ist appetitlich.
• The ice-cream is delicious.
• The fish is delicious.
• The fish is not good.
• The ice-cream is not good.
Answer: The fish is delicious.

20. Das Eis ist appetitlich.
• The fish is delicious.
• The cake is not delicious.
• The juice is not good.
• The ice-cream is delicious.
Answer: The ice-cream is delicious.


  Try the Quiz :     Meals : German - English


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-