Syvum Home Page

Home > Quiz Games > German > German Self Study & Translation > Print Preview

German Translation quiz 5a
Numbers - German to English

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

What is the English translation (equivalent) for each German sentence below?

1. Wie alt sind Sie?
• What is his age?
• What is her age?
• Do you know my age?
• What is your age?
Answer: What is your age?

2. Wie ist Ihre Telefonnummer?
• What is her telephone number?
• What is your telephone number?
• What is his telephone number?
• What is their telephone number?
Answer: What is your telephone number?

3. Es ist acht-sieben-neun-vier.
• It is eight-seven-nine-four.
• It is two-seven-nine-five.
• It is eight-seven-nine-five.
• It is two-seven-nine-four.
Answer: It is eight-seven-nine-four.


4. Es ist fünf-eins-drei-zwei.
• It is 5132.
• It is 6134.
• It is 5134.
• It is 6132.
Answer: It is 5132.

5. Wie viel Uhr ist es?
• What is her age?
• What is the time?
• What is her question?
• Is there a queue here?
Answer: What is the time?

6. Es ist sechs minuten nach elf uhr.
• It is six minutes past eleven o'clock.
• It is six minutes past one o'clock.
• It is eleven minutes past six o'clock.
• It is one minute past six o'clock.
Answer: It is six minutes past eleven o'clock.

7. Oh! Es ist zweiundzwanzig Uhr. Ich bin spät.
• Oh! It's 8 pm.I am late.
• Oh! It's 8 pm.I am early.
• Oh! she is mentally retarded.
• Oh! It's 10 pm.I am late.
Answer: Oh! It's 10 pm.I am late.

8. Ich bin fünfzehn Jahre alt.
• I am four years old.
• I am fifteen years old.
• I am five years old.
• I am fourteen years old.
Answer: I am fifteen years old.

9. Ich bin zehn Jahre alt.
• I am seventeen years old.
• I am eighteen years old.
• I am ten years old.
• I am nineteen years old.
Answer: I am ten years old.

10. Er ist siebzehn Jahre alt.
• Il is seventeen years old.
• He is seventeen years old.
• I am seventeen years old.
• She is seventeen years old.
Answer: He is seventeen years old.

11. Er ist zwölf Jahre alt.
• He is two years old.
• He is twelve years old.
• I am twelve years old.
• She is two years old.
Answer: He is twelve years old.

12. Sie ist zwanzig Jahre alt.
• He is twenty years old.
• She is twenty years old.
• Elle is twenty years old.
• You are twenty years old.
Answer: She is twenty years old.

13. Sie ist sechszehn Jahre alt.
• She is sixteen years old.
• He is six years old.
• He is sixteen years old.
• She is six years old.
Answer: She is sixteen years old.

14. Haben Sie zwei Hosen?
• Do you have two pants?
• You have twelve pants.
• Do you have twelve pants?
• All of us have two pants.
Answer: Do you have two pants?

15. Es gibt dreiβig Tage in einem Monat.
• There are thirty days in a year.
• There are thirty days in May.
• There are thirty days in a week
• There are thirty days in a month.
Answer: There are thirty days in a month.

16. Gibt es fünfzig Studenten in Ihrer Klasse?
• There are sixty students in your class?
• Are there fifty students in your class?
• Are you fifty years old?
• Are you sixty years old?
Answer: Are there fifty students in your class?


  Try the Quiz :     Numbers : German - English


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-