Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Italian > Print Preview

AIRPORT : Italian - English Translation Games
(AEROPORTO : Italiano - Inglese Giochi di Traduzione)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Englisch), identify the ITALIAN WORD (Italiano)

1. air hostess
Answer: presentadora del aire

2. airline
Answer: linea aerea

3. airplane
Answer: aeroplano


4. airport
Answer: aeroporto

5. aisle seat
Answer: sede della passaggio

6. baggage, luggage
Answer: bagaglio

7. baggage allowance
Answer: limite di bagaglio

8. baggage reclaim
Answer: rivendicare di bagaglio

9. baggage van
Answer: bagagliaio

10. bank
Answer: banca

11. cafeteria
Answer: tavola calda

12. confirmation
Answer: conferma

13. currency
Answer: valuta

14. customs
Answer: dogana

15. customs clearance
Answer: sdoganamento

16. customs duty
Answer: tariffa doganale, dazio

17. customs officer
Answer: doganiere

18. domestic
Answer: interno

19. duty free
Answer: esente da dazio

20. elevator
Answer: ascensore

21. escalator
Answer: scala mobile

22. excess baggage
Answer: eccesso di bagaglio

23. family
Answer: famiglia

24. flight number
Answer: numero di volo

25. foreign currency
Answer: valuta estera

26. gate
Answer: porta

27. immigration
Answer: controllo passaporti

28. international
Answer: internazionale

29. luggage trolley
Answer: carrello portabagagli

30. meal
Answer: pasto

31. money
Answer: denaro

32. money exchange
Answer: ufficio cambio

33. number
Answer: numero

34. passenger
Answer: passeggero

35. passport
Answer: passaporto

36. pilot
Answer: pilota

37. reservation
Answer: prenotazione

38. seat
Answer: sedia

39. seat belt
Answer: cintura di sicurezza

40. seat number
Answer: numero di sede

41. shop
Answer: negozio, bottega

42. snack
Answer: spuntino

43. telephone
Answer: telefono

44. terminal
Answer: terminal

45. ticket
Answer: biglietto

46. toilet
Answer: gabinetto

47. vegetarian
Answer: vegetariano

48. visa
Answer: visto

49. water
Answer: acqua

50. weigh
Answer: pesare

51. window seat
Answer: sedia di finestra

  Try the Quiz :     AIRPORT : Italian - English Translation Games (AEROPORTO : Italiano - Inglese Giochi di Traduzione)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-