Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Italian > Print Preview

ANIMALS 2 : Italian - English Translation Games
(ANIMALI 2 : Italiano - Inglese Giochi di Traduzione)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ANIMALS IN ENGLISH (Animali in Inglese), identify the ANIMALS IN ITALIAN (Animali in Italiano)

1. antelope
Answer: antilope

2. ass
Answer: asino

3. badger
Answer: tasso


4. bat
Answer: pipistrello

5. beaver
Answer: castoro

6. bison
Answer: bisonte

7. bulldog
Answer: bulldog

8. cheetah
Answer: ghepardo

9. chimpanzee
Answer: scimpanzé

10. dolphin
Answer: delfino

11. ewe
Answer: pecora

12. gorilla
Answer: gorilla

13. hare
Answer: lepre

14. hedgehog
Answer: riccio

15. hippopotamus
Answer: ippopotamo

16. hyena
Answer: iena

17. jackal
Answer: sciacallo

18. kangaroo
Answer: canguro

19. lioness
Answer: leonessa

20. mare
Answer: cavalla

21. octopus
Answer: polpo

22. otter
Answer: lontra

23. ox
Answer: bue

24. panda
Answer: panda

25. panther
Answer: pantera

26. penguin
Answer: pinguino

27. porcupine
Answer: porcospino

28. ram
Answer: ariete

29. rhinoceros
Answer: rinoceronte

30. sea lion
Answer: leone di mare

31. seal
Answer: foca

32. shark
Answer: pescecane

33. stag
Answer: ciervo

34. turtle
Answer: tartaruga

35. walrus
Answer: tricheco

36. weasel
Answer: donnola

37. whale
Answer: balena

  Try the Quiz :     ANIMALS 2 : Italian - English Translation Games (ANIMALI 2 : Italiano - Inglese Giochi di Traduzione)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-