Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Italian > Print Preview

CLASSROOM : Italian - English Translation Games
(AULA : Italiano - Inglese Giochi di Traduzione)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Inglese), identify the ITALIAN WORD (Italiano)

1. bag
Answer: sacco

2. book
Answer: libro

3. chair
Answer: sedia


4. chalk
Answer: creta

5. desk
Answer: seggio

6. eraser
Answer: gomma

7. notebook
Answer: taccuino

8. pen
Answer: penna

9. pencil
Answer: matita

10. paper
Answer: carta

11. satchel
Answer: cartella

12. sharpener
Answer: temperamatite

13. textbook
Answer: manuale

14. answer
Answer: risposta

15. classmate
Answer: compagno di classe

16. classroom
Answer: aula

17. correction
Answer: correzione

18. examination
Answer: esame

19. grade
Answer: classe

20. homework
Answer: compito a casa

21. lesson
Answer: lezione

22. library
Answer: biblioteca

23. mark
Answer: nota

24. question
Answer: questione

25. read
Answer: leggere

26. school
Answer: escuola

27. study (verb)
Answer: studiare

28. study (noun)
Answer: studio

29. student
Answer: studente, studentessa

30. studious
Answer: diligente

31. teach
Answer: insegnare

32. teacher
Answer: professore, docente

33. teaching
Answer: insegnamento

34. text
Answer: testo

35. write
Answer: scrivere

  Try the Quiz :     CLASSROOM : Italian - English Translation Games (AULA : Italiano - Inglese Giochi di Traduzione)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-