Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Italian > Print Preview

FRUITS AND VEGETABLES : Italian - English Translation Games
(FRUTTA E VERDURE : Italiano - Inglese Giochi di Traduzione)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Inglese), identify the ITALIAN WORD (Italiano)

1. apple
Answer: mela

2. apricot
Answer: albicocca

3. berry
Answer: bacca


4. cherry
Answer: ciliegia

5. date
Answer: datteri

6. fig
Answer: fico

7. grapes
Answer: uva

8. grapefruit
Answer: pompelmo

9. lemon
Answer: limone

10. lime
Answer: cedro

11. melon
Answer: melone

12. olive
Answer: oliva

13. orange
Answer: arancia

14. peach
Answer: pesca

15. pear
Answer: pera

16. pineapple
Answer: ananas

17. plum
Answer: susina

18. raspberry
Answer: lampone

19. strawberry
Answer: fragola

20. artichoke
Answer: carciofo

21. asparagus
Answer: asparago

22. beetroot
Answer: barbabietola

23. cabbage
Answer: cavolo

24. carrot
Answer: carota

25. cauliflower
Answer: cavolfiore

26. celery
Answer: sedano

27. cucumber
Answer: cetriolo

28. eggplant
Answer: melanzana

29. garlic
Answer: aglio

30. green beans
Answer: fagioli verdi

31. leek
Answer: porro

32. lettuce
Answer: lattuga

33. mint
Answer: menta

34. mushroom
Answer: fungo

35. onion
Answer: cipolla

36. parsley
Answer: prezzemolo

37. pea
Answer: pisello

38. potato
Answer: patata

39. pumpkin
Answer: zuccz

40. radish
Answer: ravanello

41. spinach
Answer: spinaci

42. tomato
Answer: pomodoro

43. turnip
Answer: rapa

44. zucchini
Answer: zucchini

  Try the Quiz :     FRUITS & VEGETABLES : Italian - English Translation Games (FRUTTA E VERDURE : Italiano - Inglese Giochi di Traduzione)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-