Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Italian > Print Preview

COLOURS, DAYS AND MONTHS : Italian - English Translation Games
(COLORI, GIORNI E MESI : Italiano - Inglese Giochi di Traduzione)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Inglese), identify the ITALIAN WORD (Italiano)

1. black
Answer: nero

2. blue
Answer: blu

3. brown
Answer: marrone


4. gold
Answer: oro

5. green
Answer: verde

6. grey
Answer: grigio

7. orange
Answer: arancione

8. pink
Answer: rosa

9. red
Answer: rosso

10. silver
Answer: argento

11. white
Answer: bianco

12. yellow
Answer: giallo

13. Monday
Answer: lunedi

14. Tuesday
Answer: martedi

15. Wednesday
Answer: mercoledi

16. Thursday
Answer: giovedi

17. Friday
Answer: venerdi

18. Saturday
Answer: sabato

19. Sunday
Answer: domenica

20. January
Answer: gennaio

21. February
Answer: febbraio

22. March
Answer: marzo

23. April
Answer: aprile

24. May
Answer: maggio

25. June
Answer: giugno

26. July
Answer: luglio

27. August
Answer: agosto

28. September
Answer: settembre

29. October
Answer: ottobre

30. November
Answer: novembre

31. December
Answer: dicembre

  Try the Quiz :     COLORS, DAYS & MONTHS : Italian - English Translation Games (COLORI, GIORNI E MESI : Italiano - Inglese Giochi di Traduzione)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-