Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Italian > Print Preview

NUMBERS : Italian - English Translation Games
(NUMERI : Italiano - Inglese Giochi di Traduzione)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the NUMBERS IN ENGLISH (Numeri in Inglese), identify the NUMBERS IN ITALIAN (Numeri in Italiano)

1. zero
Answer: zero

2. one
Answer: uno

3. two
Answer: due


4. three
Answer: tre

5. four
Answer: quattro

6. five
Answer: cinque

7. six
Answer: sei

8. seven
Answer: sette

9. eight
Answer: otto

10. nine
Answer: nove

11. ten
Answer: dieci

12. eleven
Answer: undici

13. twelve
Answer: dodici

14. thirteen
Answer: tredici

15. fourteen
Answer: quattrodici

16. fifteen
Answer: quindici

17. sixteen
Answer: sedici

18. seventeen
Answer: diciasette

19. eighteen
Answer: diciollo

20. nineteen
Answer: diciannove

21. twenty
Answer: vente

22. thirty
Answer: trenta

23. forty
Answer: quaranta

24. fifty
Answer: cinquanta

25. sixty
Answer: sessanta

26. seventy
Answer: settanta

27. eighty
Answer: ottanta

28. ninety
Answer: novanta

29. hundred
Answer: cento

30. thousand
Answer: mille

31. million
Answer: milione

  Try the Quiz :     NUMBERS : Italian - English Translation Games (NUMERI : Italiano - Inglese Giochi di Traduzione)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-