Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English - Japanese Translation Games (Eigo - Nihongo Hon'yaku Gēmu) > Print Preview

Countries & Continents : English - Japanese Katakana Translation Game
(Kuni & Tairiku : Eigo - Nihongo Katakana Hon'yaku Gēmu)

Formats Japanese Course Japanese Worksheets Reverse Worksheet / Test Paper Quiz English - Japanese Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the English word, identify the Japanese Katakana word.
Note : The hints given in Romaji may help in identifying the Katakana word by studying the Katakana Alphabet Charts.

1. Africa
Answer: アフリカ
Afurika


2. Algeria
Answer: アルジェリア 
Arujeria


3. Argentina
Answer: アルゼンチン
Aruzenchin



4. Asia
Answer: アジヤ
Ajia


5. Australia
Answer: オーストラリア
Ōsutoraria


6. Austria
Answer: オーストリア 
Ōsutoria


7. Bahrain
Answer: バーレーン
Bārēn


8. Belgium
Answer: ベルギー
Berugī


9. Brazil
Answer: ブラジル
Burajiru


10. Bulgaria
Answer: ブルカリア
Burukaria


11. Canada
Answer: カナダ
Kanada


12. Chile
Answer: チリ
Chiri


13. Czech Republic
Answer: チェコ
Cheko


14. Denmark
Answer: デンマーク
Denmāku


15. Ecuador
Answer: エクアドル
Ekuadoru


16. Egypt
Answer: エジプト
Ejiputo


17. Europe
Answer: ヨーロッパ
Yōroppa


18. Finland
Answer: フィンランド
Finrando


19. France
Answer: フランス
Furansu


20. Germany
Answer: ドイツ
Doitsu


21. Greece
Answer: ギリシャ
Girisha


22. Guam
Answer: グアマ
Guama


23. Holland
Answer: オランド
Orando


24. Hungary
Answer: ハンガリー
Hangarī


25. Iceland
Answer: アイスランド 
Aisurando


26. India
Answer: インド 
Indo


27. Indonesia
Answer: インドネシア
Indoneshia


28. Iran
Answer: イラン 
Iran


29. Iraq
Answer: イラク
Iraku


30. Ireland
Answer: アイルランド 
Airurando


31. Italy
Answer: イタリア
Itaria


32. Kenya
Answer: ケニヤ, ケニア
Keniya, Kenia


33. Kuwait
Answer: クウェート
Kuuēto


34. Lebanon
Answer: レバノン
Rebanon


35. Libya
Answer: リビア
Ribia


36. Malaysia
Answer: マレーシア
Marēshia


37. Mexico
Answer: メキシコ
Mekishiko


38. Morocco
Answer: モロッコ 
Morokko


39. Netherlands
Answer: ネーデルランド, ネザーランド
Nēderurando, Nezārando


40. New Zealand
Answer: ニュージーランド
Nyūjīrando


41. North America
Answer: きたアメリカ
KitaAmerika


42. Norway
Answer: ノルウェー
Noruwē


43. Pakistan
Answer: パキスタン
Pakisutan


44. Paraguay
Answer: パラグアイ
Paraguai


45. Peru
Answer: ペルー
Perū


46. Philippines
Answer: フィリピン
Fuiripon


47. Poland
Answer: ポラン
Porando


48. Portugal
Answer: ポルトガル
Porutogaru


49. Russia
Answer: ロシア
Roshia


50. Saudi Arabia
Answer: サウジ アラビア
Sauji Arabia


51. Serbia
Answer: セルビア 
Serubia


52. Singapore
Answer: シンガポル 
Shingapōru


53. South Africa
Answer: みなみアフリカ
MinamiAfurika


54. South America
Answer: みなみアメリカ
MinamiAmerika


55. Spain
Answer: スペイン
Supein


56. Sweden
Answer: スウェーデン
Suuwēden


57. Switzerland
Answer: スイス 
Suisu


58. Thailand
Answer: タイ
Tai


59. Tunisia
Answer: チュニジア, テュニジア 
Chunijia, Teyunijiya


60. Turkey
Answer: トルコ 
Toruko


61. U.K
Answer: イギリス
Igirisu


62. Ukraine
Answer: ウクライナ 
Ukuraina


63. Uruguay
Answer: ウルグアイ
Uruguai


64. USA (America)
Answer: アメリカ 
Amerika


65. Venezuela
Answer: ベネズエラ
Benezuera


66. Vietnam
Answer: ベトナム
Betonamu



  Try the Quiz :     COUNTRIES & CONTINENTS (KUNI to TAIRIKU)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-